Отпорност на вибрации на дупчење на дупки и решенија за прстени на лизгање со висока температура

Алатките за спуштање бараат лизгачки прстен за пренос на енергија и податоци и елиминирање на пресврт и заглавување на кабелот во најтешките средини за дупчење. AOOD како водечки дизајнер и производител на електрични лизгачки прстени, секогаш фокусиран на најновата побарувачка на алати за дупчење за прстени, е успешно испорачана масивна отпорност на вибрации со високи перформанси, високи температури и подвижни прстени собранија до MWD (мерење при дупчење ) системи и индустриски апликации со висока температура.

Повеќето прстени за лизгање AOOD што се користат на алати за дупчење се дизајнирани по нарачка, доволно цврсти за да одолеат на силни удари, високи вибрации, висока температура и високи пресови. Работна температура опсег до 260 ° C и MTBF (средно време помеѓу неуспеси) до 60 милиони вртежи. Лесно за склопување и расклопување, може да се комбинира со висока температура и резолутори и мотори со висок притисок.

Доколку ви е потребна помош во врска со прстените за лизгање во дизајнот на вашите алатки за дупчење, ве молиме слободно контактирајте sales@aoodtech.com.


Време на објавување: 11 јануари 2020 година